Πολιτική επιστροφών

/
Πολιτική επιστροφών
επιστροφές-fioggi

Πολιτική επιστροφών

Εάν θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το fioggi θα πρέπει εντός 10 ημερολογιακών ημερών να μας ενημερώσετε σχετικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sales(@)fioggi.gr και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην αποστολή του προϊόντος στην εταιρία.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στην εταιρία βαρύνουν τον αγοραστή και η αποστολή θα πρέπει να γίνει με συστημένο δέμα ΕΛΤΑ ή courier συμπεριλαμβάνοντας την αρχική συσκευασία του.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων με απλό ταχυδρομείο.

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν και εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που περιγράφονται στο παρόν άρθρο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να μας υποδείξετε λογαριασμό τραπέζης για την κατάθεση του τιμήματος που καταβάλατε για την αγορά του, μη συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής του.

Προϊόν το οποίο έχει υποστεί ζημιά, φθορά (εκτός από το άνοιγμα της συσκευασίας του), έχει λερωθεί ή χρησιμοποιηθεί δεν γίνεται δεκτό για επιστροφή.

Τέλος, προϊόντα προσφοράς / έκπτωσης, limited edition και εξατομικευμένα προϊόντα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εσάς κατόπιν παραγγελίας, δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει εντός 2 ημερολογιακών ημερών από την υποβολή της με την αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση sales(@)fioggi.gr

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.