Όροι χρήσης

όροι-χρήσης-2-fioggi

Πνευματικά δικαιώματα

Το fioggi διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας (λογότυπο, φωτογραφίες, εικόνες, σχέδια, κείμενα κλπ). Απαγορεύεται ρητά η χρήση του χωρίς την έγγραφη συναίνεσή του.

Ανωτέρα βία

Το fioggi δεν φέρει καμία ευθύνη ή υπαιτιότητα για τη μη εκπλήρωση ή καθυστέρηση εκπλήρωσης των υποχρεώσεών του για λόγους που ανάγονται εκτός της σφαίρας ελέγχου του (απεργίες κλπ).

Αλλαγές και τροποποιήσεις όρων χρήσης ιστοσελίδας

Το fioggi διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής και τροποποίησης των όρων χρήσης της ιστοσελίδας οποιαδήποτε στιγμή. Εσείς δεσμεύεστε από τους όρους αυτούς κατά το χρόνο που τη χρησιμοποιείτε ή κάνετε τις παραγγελίες σας. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους προσεκτικά και να τους ελέγχετε τακτικά.

Ικανότητα αγορών

Κάνοντας μια παραγγελία μέσω αυτής της ιστοσελίδας, βεβαιώνετε ότι είστε όροι-χρήσης-fioggiτουλάχιστον 18 ετών και αναλαμβάνετε την υποχρέωση να μας παρέχετε με ακρίβεια τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητούνται για την εξυπηρέτησή της. Στην περίπτωση που δεν μας παρέχετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε την παραγγελία σας.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.